Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

onsdag.

Varje dag tänker jag att jag ska uppdatera bloggen men ändå kommer jag inte till skott. Jag hör mammas röst i bakhuvudet och hon hade velat att jag skulle fortsätta med bloggen som vanligt. Mamma älskade min blogg och var en av mina mest trogna läsare. Hon kunde ringa mig ibland och berätta om kommentarer jag inte hade hunnit läsa än och hon gick säkert in på min blogg tio gånger om dagen om hon hann. Usch, den här saknaden är det värsta jag varit med om. Flera gånger om dagen vill jag ringa eller smsa mamma och jag pratar med henne hela tiden trots vetskapen om att jag antagligen bara pratar med mig själv. Jag är i alla fall så otroligt tacksam för alla underbara människor runt omkring mig. Igår var jag, Maria, Martin och pappa ute i mammas stuga och åt caprese på mammas egenodlade tomater och gjorde paj av hennes rabarber från grönsakslandet. Mysigt och det betyder väldigt mycket för mig!

middag

caprese

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry