Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

onsdag.

Varje dag tänker jag att jag ska uppdatera bloggen men ändå kommer jag inte till skott. Jag hör mammas röst i bakhuvudet och hon hade velat att jag skulle fortsätta med bloggen som vanligt. Mamma älskade min blogg och var en av mina mest trogna läsare. Hon kunde ringa mig ibland och berätta om kommentarer jag inte hade hunnit läsa än och hon gick säkert in på min blogg tio gånger om dagen om hon hann. Usch, den här saknaden är det värsta jag varit med om. Flera gånger om dagen vill jag ringa eller smsa mamma och jag pratar med henne hela tiden trots vetskapen om att jag antagligen bara pratar med mig själv. Jag är i alla fall så otroligt tacksam för alla underbara människor runt omkring mig. Igår var jag, Maria, Martin och pappa ute i mammas stuga och åt caprese på mammas egenodlade tomater och gjorde paj av hennes rabarber från grönsakslandet. Mysigt och det betyder väldigt mycket för mig!

middag

caprese

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind