Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Finner inga ord.

Jag har försökt skriva här i bloggen ett antal gånger men får inte fram ett ord. Jag vet inte var jag ska börja och det är så mycket jag vill få sagt men gråter bara av tanken på att min mamma aldrig kommer tillbaka. Jag förstår fortfarande inte att hon är borta. Tack för ert fantastiska stöd, jag läser alla kommentarer men det tar nog ett tag till innan jag ens orkar förmedla hur jag mår här i bloggen. All kärlek till er och min älskade mamma! Hon fattas mig!

mor och dotter

mor och dotter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind