Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Finner inga ord.

Jag har försökt skriva här i bloggen ett antal gånger men får inte fram ett ord. Jag vet inte var jag ska börja och det är så mycket jag vill få sagt men gråter bara av tanken på att min mamma aldrig kommer tillbaka. Jag förstår fortfarande inte att hon är borta. Tack för ert fantastiska stöd, jag läser alla kommentarer men det tar nog ett tag till innan jag ens orkar förmedla hur jag mår här i bloggen. All kärlek till er och min älskade mamma! Hon fattas mig!

mor och dotter

mor och dotter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry