Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ifrågasätt alltid…

kommentarer

Tusen tack för alla tips ni ger mig, rawfood är något jag ska läsa mer om, helt klart! Självklart kommer inte mamma och jag lägga all vår lediga tid på det här och självklart är vårt mål att mamma ska må så bra som möjligt. Men jag måste nog ändå få kalla er pessimister ni som skriver att mammas cancer redan har spridit sig för mycket så vi kan lika bra strunta i att försöka göra något för att förbättra hennes situation. Det tror inte jag ett dugg på! Sedan kommer jag definitivt inte svälja allt med hull och hår om ”alternativa metoder” som påstås bota cancer. De senaste dagarna har jag läst säkert 40-50 artiklar om hur mjölkprodukter, socker och framförallt insulinnivån i blodet påverkar spridningen av cancer. Jag tror inte att vi kommer bota mamma med en lchf/rawfood-diet men jag är av den sorten att jag alltid tycker man ska vara kritisk. Oavsett om det är mot sjukvården, forskningen, läkemedelsbolagen eller dieter som påstås bota cancer. Mamma berättade om en svensk läkare som hon hörde föreläsa och den här läkaren sa i princip att de(där var främst personer som är drabbade av cancer) inte ska hoppas på ett botemedel så länge läkemedelsindustrin tjänar miljarder på att hålla cancersjuka vid liv. Låter det fruktansvärt? Jag vet, men jag tycker aldrig att man ska underskatta pengars makt. Inte nog att mamma har blivit feldiagnostiserad flera gånger, läkarna har dessutom inte lyssnat på henne när hon har bönat och bett om ny behandling då hon kände att den medicinen hon tog inte fungerade. Varje gång mamma har haft en magkänsla som hon har slagits för har det visat sig att hon har haft rätt i slutändan. Det är fruktansvärt tycker jag, att man ska behöva orka vara så sjuk men också slåss för att få rätt vård och den bästa vården. För tro mig, allt handlar om pengar! Därför är mitt råd till er som befinner er i liknande situationer att KÄMPA! Läs på, kontakta människor som varit i samma sits, våga prata om det och orkar inte den som är sjuk göra det så låt någon annan ta över. Ifrågasätt alltid och lita inte på alla läkare, var aldrig rädd för att söka dig till en annan läkare. Jag har absolut inget emot läkare, tvärtom, jag känner oerhörd sympati för dem. Många är helt fantastiska och kämpar allt vad de kan, problemen ligger ofta i ekonomin, politiken och organiseringen av sjukhusen. Så därför tycker jag inte att man bara ska luta sig tillbaka, njuta av den sista tiden man har kvar tillsammans och bortförklara varför man inte åtminstone ifrågasatte den vård som erbjöds. Nej, så dumma får vi inte vara!

Jag tänkte tipsa er om den här filmen(klick!). Självklart ska ni inte tro på allt som sägs men jag tycker det är viktigt att ifrågasätta och vara kritiskt mot det mesta! Sedan är det upp till var och en vad de vill tro på och inte! Här(klick) har ni även en film om socker och cancer. Tack igen till alla er som har tipsat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry