Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En bra dag.

Idag har faktiskt varit en helt ok dag, första på länge! Jag har sovit väldigt mycket den senaste tiden(antagligen för att slippa vara vaken och tänka) men idag kom jag upp tidigt på morgonen och jag älskar morgnar. Solen sken och jag gick bort till kontoret där jag satt ett par timmar och svarade på era underbara läsarmail. Jag tror det värsta med mammas sjukdom, som många av er som skriver håller med om, är väntan på olika besked. Det är så otroligt psykiskt påfrestande och jag kan inte ens tänka mig hur det då är för mamma. Men idag känns ändå som en bra dag och en dag då jag bara tänker ”nej nu jävlar”. Lite positivt då, vi har kommit i kontakt med en jätteduktig läkare/professor här i Stockholm där mamma ska få en second opinion(vilket alla har rätt till här i Sverige). Någon dag snart ska jag sätta mig och skriva ner mina och mammas erfarenheter av sjukvården för er som kanske befinner er i samma situation som vi eller någon gång kommer göra det. Det gäller att ta för sig, ifrågasätta och att själv vara påläst! Hur man ska orka det i en sådan situation vet jag inte men kan jag bara hjälpa någon att kämpa lite extra så är det värt det. Återigen, tusen TACK för alla era tankar, kommentarer och mail! Det betyder så mycket för mig…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry