Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Millesgården.

Igår åkte vi ut till Millesgården ute på Lidingö, åt i deras bistro, kollade på de fina skulpturerna och sedan satte vi oss på en bänk vid havet med den helt otroliga utsikten och bara satt där ett tag. Jag läste precis en kommentar här i bloggen från en av era läsare och förundras över hur underbara och kloka ni är. Tack Maja! När man varken vet in eller ut betyder det så mycket att få ta del av råd som dessa, om ni bara visste hur mycket ni stöttar mig genom det här!:

Något som oroar mig är att du hela tiden skriver att du ”försöker hitta tillbaka” till hur du var förut, att du brukar vara glad osv… Jag förstår att du gärna vill att allt ska bli som förut och hoppas, men någonstans hoppas jag också att du inser vad jag tror – nämligen att man kan inte ”hitta tillbaka” till ”sig själv” när sådana traumatiska saker inträffar som det gör i ditt liv nu. Jag tror att du kommer förändras av det vare sig du vill det eller inte. Och så länge du tror att du kommer ”hitta tillbaka” kommer du bara göra det svårare för dig, än att inse att du kommer behöva hitta en ny grund i allt det här. En ny Linn, ett nytt liv, nya förhållningssätt.

millesgården

millesgården

millesgården

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind