Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Millesgården.

Igår åkte vi ut till Millesgården ute på Lidingö, åt i deras bistro, kollade på de fina skulpturerna och sedan satte vi oss på en bänk vid havet med den helt otroliga utsikten och bara satt där ett tag. Jag läste precis en kommentar här i bloggen från en av era läsare och förundras över hur underbara och kloka ni är. Tack Maja! När man varken vet in eller ut betyder det så mycket att få ta del av råd som dessa, om ni bara visste hur mycket ni stöttar mig genom det här!:

Något som oroar mig är att du hela tiden skriver att du ”försöker hitta tillbaka” till hur du var förut, att du brukar vara glad osv… Jag förstår att du gärna vill att allt ska bli som förut och hoppas, men någonstans hoppas jag också att du inser vad jag tror – nämligen att man kan inte ”hitta tillbaka” till ”sig själv” när sådana traumatiska saker inträffar som det gör i ditt liv nu. Jag tror att du kommer förändras av det vare sig du vill det eller inte. Och så länge du tror att du kommer ”hitta tillbaka” kommer du bara göra det svårare för dig, än att inse att du kommer behöva hitta en ny grund i allt det här. En ny Linn, ett nytt liv, nya förhållningssätt.

millesgården

millesgården

millesgården

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry