Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

summerburst2013

Vilda diskussioner här i bloggen angående om jag borde ha gått ut och festat i fredags eller ej. Jag vet framförallt att min mamma blir väldigt orolig för mig(och hon är den sista som borde behöva vara orolig för någon annan än sig själv just nu) när ni skriver så, därför tänkte jag bara berätta att det inte rör mig i ryggen när ni påstår att jag ”inte har alla hästar hemma” osv. För mig, efter samtal med familj och vänner, kändes det helt rätt att gå på Summerburst i fredags. Det var skönt att göra något annat, att få skratta och träffa mina kompisar och trots det tänkte jag konstant på min bror. Redan efter en drink tänkte jag ”oj det här kändes bra, nu super jag ner mig”, and so I did! Senare på kvällen efter Summerburst drack jag tills jag var så full att jag knappt kom ihåg allt som hade hänt. Och ni behöver inte berätta för mig hur självdestruktivt det låter, för det är precis vad det var. Och trots min briljanta plan så kom det naturligtvis ikapp mig senare under natten. Jag minns att jag knappt kunde andas och sedan grät jag hysteriskt när jag kom hem. Sedan dess har jag legat i sängen och kollat på film, inte ens det vackra vädret har lyckats locka mig ut under helgen. Idag ringde dessutom mamma och berättade att hon har fått en akut läkartid på onkologen i morgon vilket resulterade i att jag först inte ville stiga upp idag, vi är livrädda för vilka besked som kommer nu när de har tolkat röntgen av hennes buk och lever. Jag antar att man måste nå botten för då finns det ingen annan väg än uppåt och allt mitt fokus just nu kommer ligga på att hitta tillbaka till mitt ”vanliga liv” för att klara av det här vi går genom med mamma just nu. Och jag vet inte vad ni som skriver de här elaka kommentarerna vill åstadkomma, snacka om att sparka på någon som redan ligger ner. En sak är i alla fall säker, de tafatta försöken biter inte på mig just nu, jag har värre saker att tänka på.

summerburst2013

Jag hade i alla fall en riktigt bra kväll på Summerburst som alltid, bilden ovan har jag lånat från Stureplan.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry