Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#throwback

summerburst 2012

summerburst 2012

summerburst 2012

Så, idag är det alltså dags för 2013-års Summerburst. Alla jag har pratat med råder mig att gå dit som planerat vilket jag också ska och med mig tar jag Alva och Lova. Jag kommer omges av flera av mina älskade vänner och min pojkvän vilket känns tryggt och visst har jag varit lite orolig för att dricka alkohol då man blir så känslosam, men det ska nog gå bra. Jag har gråtit flera gånger idag redan så jag tror att tårarna ska kunna hålla sig borta. Nu ska jag gå en lång promenad med Charlie innan jag gör mig i ordning och åker hem till Alva.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry