Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

torsdag.

Det är inte meningen att röra er till tårar och få er att gråta men jag blir glad när ni skriver att mina ord ger er en tankeställare, att inte ta er nära och kära för givet. Det finns så mycket här i livet som vi tar för givet och det är sorgligt. Det var nog bra för mig att komma hem till Stockholm i alla fall, idag känner jag mig lugnare och konstigt nog så går livet vidare. Jag har väldigt mycket att vara tacksam för också och det kände jag verkligen igår när jag fick träffa min älskade vän Alva! Vi gick en promenad och åt lite på Mocco sedan gick jag hem och mös med min pojkvän och fina hund, de bästa som finns! Idag har jag bara tagit det väldigt lugnt, jag ska packa upp min väska, tvätta och fixa lite saker, allt tar mycket längre tid då jag är rätt splittrad och yrar runt en hel del här hemma i lägenheten…

black and white

black and white

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand