Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Allt som inte fick hända har hänt…

I morgon är det två veckor sedan jag slängde mig på ett tåg ner till Malmö för att stötta mamma när de hade hittat en knuta i armhålan på henne. Under de två veckorna har allt som inte fick hända hänt. Min bror har gått bort och det finns ingenting jag kan göra för att få tillbaka honom. I vår sorg har vi varit så otroligt förvirrade! Vi lever redan i en komplicerad verklighet med mammas sjukdom och tillstånd och detta fick vi försöka stänga av för att vi skulle lyckas reda ut allting. Inte ens så långt kom vi då vi igår fick veta att de ser förändringar i hjärnan på mamma som de inte kunde se i november(vilket med största sannolikhet innebär att cancern nu även finns där). Jag vet varken in eller ut längre! Jag sitter på ett tåg till Stockholm eftersom mamma och alla som finns där för oss just nu(vilket är många och helt fantastiska människor) övertalade mig att ändå åka hem till ”mitt liv”. De säger att jag behöver en paus för att orka med allt och de kanske har rätt, själv fungerar jag inte riktigt just nu och det är svårt att tänka. Det är obehagligt att åka hem, där har jag ju inte varit sedan jag förlorade min bror. Och till er fantastiska läsare, egentligen vill jag inte att min blogg ska vara så här ”mörk” men just nu är det här min verklighet. Jag är glad att jag har er och en sak är säker, jag vill ta mig ur det här som en starkare människa. I grunden är jag väldigt lycklig som person och nu behöver jag hitta tillbaka till mig själv så att jag kan vara världens bästa stöd för min älskade mamma.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry