Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

hej.

Tack till alla er som tänker på oss! Det betyder oerhört mycket och vi har fått så mycket stöd från alla runt omkring oss. Jag såg att någon reagerade på att jag bara skulle ta paus från bloggen en vecka och sedan såg jag ett tiotal andra som gick i mitt försvar. Tack till er också! Jag tycker, precis som ni, att man aldrig ska lägga sig i någon annans sätt att sörja. Min blogg har jag haft i fem år, jag ser den inte lika mycket som ett yrke utan mer som en del av mig själv. Ni läsare har varit ett otroligt stöd för mig och även om jag inte känner mig skyldig att dela allt med er så vill jag ibland göra det. Jag var dessutom tvungen att sätta en gräns för min egen skull, annars vet jag att jag hade bloggat långt tidigare. Det har varit så många gånger den senaste veckan som jag har velat ”prata” med er och skriva av mig. För vissa dagar förstår jag absolut ingenting, då går det knappt att sörja utan då måste jag sysselsätta mig med annat. Andra dagar gråter jag bara i ren panik, går genom en massa detaljer i huvudet och undrar vad vi hade kunnat göra annorlunda. Och så finns det de dagarna när min kropp inte orkar mer, en sådan dag hade jag i söndags, då bara sov jag på soffan hela dagen och försökte förgäves hålla mig vaken till diverse filmer utan något lyckat försök. Så som ni säkert förstår är det inte bara så att vi människor sörjer på olika sätt, utan en och samma människa kan också sörja på flera olika vis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind