Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tisdag.

Tennisen igår gick bra(ja bortsett från bilden Alva lyckades ta på mig som ligger uppe på min Instagram, haha)! Andra gången vi spelade och vi ska spela i kväll igen eftersom det ställdes in förra veckan. Sedan har vi bokat en tid i veckan juni ut innan vi drar iväg på semester. Det är riktigt kul med en ny hobby och jag vet inte om jag hann berätta för er men jag hoppade av Xtremefit. Askul upplägg och jag kan definitivt tänka mig att hoppa på någon kurs i framtiden men nu i vår krockade det med för mycket viktiga grejer för mig vilket resulterade i att jag bara hade hunnit vara med på ett av tre träningstillfällen i veckan vilket inte kändes lönt. Så nu blir det tennis och gymmet för min del fram till Beach 2013, som snart är här haha! Eller rättare sagt, Beach 2013 är redan här!

emilkeps

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind