Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Torsdag.

Vad roligt att en läsare skrev en kommentar och frågade om jag har märkt något specifikt beteende hos mig själv som jag använder för att stänga av sorg. Oh yes, you got me! Jag städar, haha! Igår åt jag och killen middag i solen på Sabai Soong(god thai på Linnégatan, Stockholm) sedan drog jag med honom hem och så rensade vi i lägenheten och slängde grejer hela kvällen. Jag höll på till midnatt. Samtidigt som det är något jag inte vill sluta med(alltså att vara organiserad och städa) så inser jag att jag använder det för att försöka ”städa bort något annat”. Någon som känner igen sig? Som du skrev Frida så kan det gälla allt som ger en en tillfällig känsla av lycka, att shoppa, äta osv. Konstigt nog mår jag så mycket bättre idag, jag antar att jag försöker ta kontroll över de sakerna i mitt liv som jag faktiskt kan påverka.

dagens outfit

Jag och Charlie utanför Sabai Soong där vi åt middag igår

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind