Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinnare i tävlingen, Beyonce-biljetter

Mina vänner Alva och Lova blev så glada när jag frågade om de ville hänga med mig på Beyonces konsert i Globen nästa vecka. Nu har jag även valt ut en vinnare här i bloggtävlingen(tro mig det var inte alls lätt, jag önskar att ni alla kunde få biljetter) och den lycklige heter René. Maila mig på linn@tidningskungen.se så ser vi till att din flickvän får biljetterna, och så hoppas jag att jag stöter på henne på konserten! Stort tack till alla er andra som deltog!

”Min flickvän fyller år den tredje juni, och jag vet inte ännu om jag är hemma på hennes födelsedag. Anledningen är att jag jobbar på ett lastfartyg och befinner mig på Medelhavet för tillfället, och ett datum för hemresa är ännu inte fastslaget. Att få kunna ge min flickvän 2 biljetter till Beyonce’s konsert (Beyonce är hennes favorit artist och stora förebild) skulle betyda så mycket. Inte endast för att jag är borta på hennes födelsedag, utan också för att hon väljer att vara med mig fastän vi tvingas vara ifrån varandra månadsvis på grund av mitt jobb. Jag älskar henne, och tycker absolut att hon är värd biljetterna.”

pepsi beyonce

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind