Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Onsdag.

noa noa pr

Ledsen för min lilla mini-paus men jag behövde bara göra precis vad jag kände för igår. Det slutade faktiskt i att jag gick till kontoret och packade paket till några av er fina bloggläsare som vann i senaste bloggtävlingen. Det var avkopplande och härligt att faktiskt få en påminnelse om att ni är riktiga människor där bakom datorskärmen. Jag känner mig extra nära er när jag få se var ni bor, skriva ner era adresser på kuvert och försöka minnas om jag har besökt alla ställen ni kommer från. För utspridda över hela Sverige(och Norden) det är ni verkligen, vilket jag tycker är jättekul! Min onsdag startade jag med frukost hos NoaNoa på Kungsgatan här i Stockholm där jag och 7 andra tjejer fick testa deras nya webshop med hjälp av en iPad. Fler bilder och mer om det lite senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind