Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

And it got to me…

Under en längre tid nu har jag levt i ett sorts vakuum utan känslor. Jag har velat känna men inte förmått mig att göra det. När man har en mamma som har fått återfall i cancer och aldrig kommer bli frisk så är det mycket snack om att man måste lära sig leva med det. Men hur lär man sig leva med det undrar då jag? Igår kom det i alla fall över mig igen efter ett par månaders förnekande(eller vad det nu är) och jag grät i flera timmar vilket har resulterat i ett trött och uppsvullet ansikte idag . Bilder spelas upp i mitt huvud av mamma när jag är liten, jag törs inte tänka på framtiden för jag vet inte om hon kommer finnas där med mig och min hopplösa önskan om att hon bara ska få vara frisk och må bra. Sådant jag inte borde tänka men som jag tänker ändå! Det värsta av allt är nog det faktum att jag mår dåligt, det får mig att må ännu sämre. Jag vill inte slösa bort en sekund på att må dåligt när jag vet hur värdefull tiden är.

neon bh

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind