Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Att så ett frö.

Jag tyckte att jag vägde upp mot tygblommorna på balkongen genom att börja odla lite i mitt fina växthus(jag fick ett bud med vin i det förra året så vet tyvärr inte var det går att köpa). Det är något jag har velat göra länge men inte riktigt tagit mig tid till att göra. Men så efter ett inspirerande samtal rörande just att odla växter när vi var i London så tog jag tag i saken och köpte tomat-, solros-, physalis- och basilikafrön. Jag har aldrig gjort det tidigare men gör mitt bästa och sprutar mina jordfyllda krukor med vattensprutan ett par gånger om dagen. Har ni några bra odlingstips får ni mer än gärna dela med er! Jag är som sagt nybörjare…

så ett frö

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind