Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Where my heart is…

Jag var helt slut igår efter en dag i solen, vi fixade en del i trädgården och städade upp i huset eftersom där har målats om. Jag vet hur mycket det stället betyder för mamma och hon har mer och mer ont och är allt mer trött så jag vill hjälpa till så mycket jag kan. Det enda negativa med att bo i Stockholm är att mamma bor alldeles för långt därifrån. Med tanke på mammas återfall i cancer så kan jag få väldigt dåligt samvete att jag bor så långt ifrån men som de flesta säger till mig så måste jag fortsätta leva mitt liv och jag kan nog aldrig tänka mig att bo i Malmö, någonsin igen, däremot vill jag komma och hälsa på mycket och så kommer ju såklart mamma upp till oss rätt ofta. På tal om det kanske jag borde skriva inlägget med en av era önskerubriker idag, Malmö vs. Stockholm . Ni misstänker säkert vart det kommer luta!

dagens outfit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind