Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinnare i tävlingen, smink från elf

Tack till alla som var med! På söndag kommer det upp en ny tävling, en riktigt rolig(tycker jag, då det är en upplevelse man kan vinna). Nu har jag valt ut en vinnare som får hem en goodie bag full med smink från elf. Grattis till Fia, maila mig på linn@tidningskungen.se så skickar jag sminket till dig! Så här skrev Fia:

Hej Linn! Vilka spännande produkter som finns i goodiebagen. Jag vill vinna detta underbara kitt till min stora syster! Hon är den mest underbara människa man kan tänka sig. För 2 veckor sedan fick jag låna hennes michael kors väska när jag var ute med mina vänner. Det är hennes drömväska som hon sparat till i 3 månader för att kunna köpa. I väskan låg även hennes lilla sminkväska med ”nödvändigheterna” som man har med sig nör man ska ut. Jag var givetvis super lycklig över att få låna den och visade stolt upp den nför mina vänner när vi satt i restaurangen. I slutet av kvällen gick vi alla fram till disken och skulle betala, och då vart det problem med notan och vi stod och pratade fram och tillbaka med personalen ( de hade råkat addera en massa saker som vi inte hade beställt). När vi sen gick tillbaka mot vårt bord och skulle ta våra kläder och annat, så var min systers väska borta! Där i fanns hennes sminkväska, en scarf som hon fått av mamma och min mobiltelefon! Först blev jag så himla arg över detta men efter ett tag tag bröt tårarna ut! Jag bryr mig inte om min mobil, allt jag känner är en så otrolig skuld för att JAG är anledningen till att min systers väska som hon sparat så länge till, samt hennes smink försvann!! Eftersom att jag är en fattig student så har jag inte råd att skaffa en ny bara sådär, så jag har lovat henne att hon ska få en exakt likadan i sommar, då jag har fått ett sommarjobb. Men det hade varit heeeelt underbart att få vinna det här underbara sminkkitet och ge det till henne redan nu, dö hon verkligen inte förväntat sig det! Håller tummarna för att jag får vinna denna gång. puss och kram!

Medan jag njuter av min söndag i London tänkte jag att vi drar igång en liten tävling här i bloggen där ni kan vinna en goodiebag från Elf innehållandes en Baked Bronzer, en Matte Lip Colour, en Liquid Eyeliner, ett Studio Eyebrow Kit och min personliga favorit, deras mineral-puderfoundation. För att vara med i tävlingen så gör ni som vanligt, lämnar en kommentar under det här inlägget där ni motiverar varför ni borde vinna. Jag drar en vinnare på torsdag! Lycka till!

bloggtävling

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind