Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Throwback

Så mysigt, det ösregnar utanför fönstret vilket passar mig perfekt för idag ska jag bara packa upp, packa igen och fixa en massa praktiska saker innan jag flyger till Malmö i kväll. Jag tänkte visa er lite av min shopping i London idag och klippa ihop en liten film av allt jag har filmat. Jag saknar Charlie så oerhört och hittade de här söta bilderna på henne från när vi medverkade i ett tv-program om hundar, jag tror det var 2010 eller 2011. I kväll får jag träffa min lilla älskling igen!

chihuahua

dusch

hundcafé

chihuahua

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind