Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New in from London…

Om man kan bli förälskad i en tröja så tror jag att jag har blivit det i min nya från Primark. Båda två fyndade jag för ynka 80kr/st(jag vet, det är löjligt billigt på Primark) och jag älskar verkligen den med lejonet på. Han är så fin! Jättehärlig kvalitet också. Primark är bra för bas- och mysplagg om ni frågar mig men jag känner alltid på kvaliteten innan jag köper något där, även om allt är väldigt billigt så avskyr jag när ett plagg håller en tvätt och sedan känns som en disktrasa.

Jag fyllde ju år i mars och fick en jättegod parfym av Sofia från See By Chloé och en jättefin scarfs från Vivianne Westwood av Maria som jag tänkte använda redan nu i Malmö. Med mig hem från London fick jag även tre klänningar, lite basplagg som ni får se en annan gång och så kunde jag inte motstå det här super-kitschiga iPhone-skalet, haha. Jag brukar vara rätt duktig på att motstå allt glittrigt som frestar mig nuförtiden(med risk för att fylla garderoben med alldeles för söta saker som jag aldrig kommer använda) men det här var jag bara tvungen att köpa.

primark london shopping

see by chloe parfym

primark london shopping

vivianne westwood

chanel iphone skal

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind