Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dinner ‘n’ drinks

Jag var hemma runt fyra igår och somnade först vid femtiden och vaknade pigg som en nötkärna vid tio med alldeles för mycket energi. Jag tror det är från träningen igår, jag var nämligen på mitt första Xtremefit-pass med ett helt gäng tjejer jag känner. Vi ska träna ute på Gärdet i sex veckor tillsammans och idag har jag världens härligaste träningsvärk. Nästa vecka kommer jag däremot missa alla tre träningstillfällena då jag först är i London och sedan i Malmö. Det är inte någon som mot förmodan kör någon liknande träning i Malmö onsdag eller torsdag nästa vecka, jag vill ju inte komma tillbaka och ligga långt efter de andra tjejerna så någon träning måste det bli.

alva mardell

Papa

Bilder från vår middag på Papa igår där vi firade vår älskade Alva ännu lite till. Jättetrevlig kväll med bästa tjejerna! Från vänster uppifrån: Alva, jag, Maxinne, Gisela och Tekla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind