Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TUTORIAL CURLS

Jag var lite stressad när jag filmade hur jag lockar håret med plattång igår innan jag skulle iväg. Osminkad, otvättat hår och fjantar mig en hel del men det var kul att klippa ihop filmen i alla fall. Jag har skrattat en hel del åt mig själv och jag har varit medveten om min tokiga spegelmin i flera år nu utan att ha lyckats vänja mig av vid den. Jag står liksom och typ visslar, men mer blåser för det kommer inget ljud. Haha! Aja, jag antar och hoppas att även andra har konstiga grejer för sig framför spegeln? Gillar ni videobloggar föresten? Jag har fått en riktig nytändning och hade kunnat sitta och klippa filmer dagarna i ända. Har ni några fler lockrelaterade frågor kan ni ställa dem under det här inlägget. Och som ni ser så vrider jag bara plattången ett halvt varv istället för två varv som jag gör när jag vill ha korkskruvar. Enjoy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind