Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tisdag.

Idag är ingen vanlig dag, för det är min älskade Alvas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!!! Jag ringde Alva i morse och försökte klämma fram ett par toner men jag sjunger riktigt dåligt(tyvärr!). Sedan har jag varit hos min psykolog och pratat av mig(jag har börjat med det sedan mamma fick sitt cancerbesked och jag lovar att utvärdera erfarenheten när jag har gått ett tag). Jag har förälskat mig i en skinnjacka från ett danskt märke som heter Culture, visst är den underbar? Men den släpps först i oktober! Det här är dessutom första dagen i år som jag kan gå runt i mina Tory Burch-ballerina utan att frysa fötterna av mig. I helhet har det alltså hittills varit en riktigt bra dag! Nu ska jag iväg och äta lunch med Sandra i parken. Talk to you later!

details

tory burch ballerina

skinnjacka culture

skinnjacka culture

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind