Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

spotify right now.

Jag har blivit helt galen i en låt utan text, det är nog första gången det händer mig. Paul Mauriat – Love is blue heter låten. Vet ni vilken det är? Jag är förälskad i den, det blir jag ofta i musik, det är väl det som är så underbart med musik när jag tänker efter. En annan first time ever är Pink, jag har aldrig någonsin köpt, laddat ner eller streamat hennes musik och jag byter gärna kanal om någon av hennes låtar spelas på radio. Hon är en av få artister jag har riktigt svårt för men hennes nya låt med Nate Ruess är jättefin, mest tack vare honom i och för sig. I mina hörlurar just nu:

my music

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind