Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SEE YOU IN BARCA

Ok, nu drar jag! Jag blir ju inte borta så länge men jag vet att vi inte kommer spendera så mycket tid på hotellet så jag ringde tre idag och frågade om de har något fastpris på att surfa utomlands. 49 kronor för 20 MB så det är väl helt ok. Då kan jag åtminstone lägga upp Instagram-bilder så ni kan hänga med där(mitt användarnamn är linnherbertsson) men jag kommer försöka blogga ett par gånger också. Tillbaka i Stockholm är jag redan på fredag igen! Ps. Till er som hade frågor om min outfit igår, jag har skrivit under bilderna i det inlägget var allt kommer från!

linn herbertsson

Tröja Gina Tricot / jacka Forever21 / väska Louis Vuitton / Solglasögon Rayban / keps från Miami

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt