Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SEE YOU IN BARCA

Ok, nu drar jag! Jag blir ju inte borta så länge men jag vet att vi inte kommer spendera så mycket tid på hotellet så jag ringde tre idag och frågade om de har något fastpris på att surfa utomlands. 49 kronor för 20 MB så det är väl helt ok. Då kan jag åtminstone lägga upp Instagram-bilder så ni kan hänga med där(mitt användarnamn är linnherbertsson) men jag kommer försöka blogga ett par gånger också. Tillbaka i Stockholm är jag redan på fredag igen! Ps. Till er som hade frågor om min outfit igår, jag har skrivit under bilderna i det inlägget var allt kommer från!

linn herbertsson

Tröja Gina Tricot / jacka Forever21 / väska Louis Vuitton / Solglasögon Rayban / keps från Miami

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind