Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Delsey

Jag hittade en miniatyr av resväskan jag redan har så jag är nöjd, från märket Delsey. Anledningen till att jag köpte det märket från början är för att de har extra hållbara blixtlås och det har hänt mig att blixtlåset har gått sönder på väskan och det är inte kul kan jag säga. Den här gången blev det dock en brun, min andra är lite mer mörkgrå men de passar fint tillsammans och framförallt så passar den bruna bättre till mina olika handväskor, om man nu får lov att vara så ytlig/petig. Nu är jag färdigpackad och om en timme ska jag hämta upp Maxinne i en taxi nere på Stureplan.

delsey

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind