Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BARCELONA THIS AFTERNOON

Jag sitter och äter frukost och pratade precis med Maxinne angående packning inför Barcelona, vi åker ju dit med ett härligt gäng tjejer redan i eftermiddag och jag har inte planerat vad jag ska ha med mig alls. Vi ska å andra sidan bara vara där i två dagar men nu måste jag skynda på. Jag har dessutom ingen liten resväska då den gick sönder och Travel Heroes stängde mitt framför näsan på mig igår när jag väl hade hittat dit(ibland känner jag mig fortfarande som en turist i min stad). Så jag ska kila ner nu när de öppnar igen och hoppas att jag hittar en kabin-variant av den stora resväskan jag redan har inhandlat där. Wish me luck…

muslii

indiska kaffekopp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind