Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BARCELONA THIS AFTERNOON

Jag sitter och äter frukost och pratade precis med Maxinne angående packning inför Barcelona, vi åker ju dit med ett härligt gäng tjejer redan i eftermiddag och jag har inte planerat vad jag ska ha med mig alls. Vi ska å andra sidan bara vara där i två dagar men nu måste jag skynda på. Jag har dessutom ingen liten resväska då den gick sönder och Travel Heroes stängde mitt framför näsan på mig igår när jag väl hade hittat dit(ibland känner jag mig fortfarande som en turist i min stad). Så jag ska kila ner nu när de öppnar igen och hoppas att jag hittar en kabin-variant av den stora resväskan jag redan har inhandlat där. Wish me luck…

muslii

indiska kaffekopp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand