Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

It’s not quite breakfast, it’s not quite lunch

Brunch med andra ord och det får man väl kalla det här! Jag missade frukosten idag och därför lyxade jag till det med rostbröd, marmelad och lemon curd nu en timme innan jag i vanliga fall äter lunch. Ledsen att låten jag länkade till inte fungerade igår, jag avskyr när det blir så med youtube och som bloggare skulle jag verkligen vilja ha ett bra sätt att lägga upp musik för er. Jag kan inte riktigt sådant här men om en musikvideo ligger uppe på youtube borde det väl vara ok att dela den i en blogg? Konstigt det där… Nej, nu ska jag svara på lite mail och äntligen boka hotell i London.

brunch

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand