Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

It’s not quite breakfast, it’s not quite lunch

Brunch med andra ord och det får man väl kalla det här! Jag missade frukosten idag och därför lyxade jag till det med rostbröd, marmelad och lemon curd nu en timme innan jag i vanliga fall äter lunch. Ledsen att låten jag länkade till inte fungerade igår, jag avskyr när det blir så med youtube och som bloggare skulle jag verkligen vilja ha ett bra sätt att lägga upp musik för er. Jag kan inte riktigt sådant här men om en musikvideo ligger uppe på youtube borde det väl vara ok att dela den i en blogg? Konstigt det där… Nej, nu ska jag svara på lite mail och äntligen boka hotell i London.

brunch

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind