Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tävling, biljetter till Warm Bodies

Update: Hey, ni glömmer väl inte tävlingen. Den varar till torsdag då jag drar 18 vinnare, det är alltså stor chans att vinna den här gången!

Nu är det dags för tävling igen och den här gången tycker jag det är extra kul då så många av er kan vinna! Tävlingen är i samarbete med Nordisk Film och deras nya film Warm Bodies som har premiär över hela landet i morgon den 19 april. Filmen handlar om zombies och framförallt en kille som blir kär i en levande tjej. Den verkar faktiskt riktigt bra och ni kan kika på trailern här(klick!) på Youtube.

Alternativ 1: Lämna som vanligt en kommentar under det här inlägget där ni berättar för mig varför ni vill vinna. Då är ni med i tävlingen om 2 biobiljetter till Warm Bodies, boken och två lypsyl. Jag har tio sådana paket att tävla ut så det är stor chans att vinna. Vem vet, någon av er som vinner kanske vill ta med mig på bio, haha, jag hade inte bangat. Jag drar 10 vinnare på torsdag i ett inlägg här i bloggen!

Alternativ 2: Detta alternativ är för er läsare som har egna bloggar. Jag kommer nämligen ge åtta av er chansen att vinna 10 biljetter var så att ni sedan kan ha en egen Warm Bodies-tävling i er blogg om ni vill. För att delta skriver ni då ett inlägg i er blogg där ni länkar in till min blogg och tävlingen. Lämna sedan en kommentar under det här inlägget där ni länkar till ert inlägg så att jag kan gå in och kika. Jag drar 8 vinnare(som alla vinner 10 biljetter var) på torsdag och presenterar er här i bloggen med länk till era respektive bloggar. Lycka till allihopa!

warm bodies

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand