Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens kommentar, Hårvård

Kan du göra ett inlägg om dina hårvårdstips? Schampoo, balsam, styling osv. Fönar du alltid ditt hår torrt? Hej! För ett halvår sedan började jag använda Maria Åkerbergs produkter då jag var ute efter hårvård som var gjort enbart av naturliga ämnen och jag var jättenöjd i början. Men efter ett tag var det precis som om det slutade fungera och håret blev knappt rent även om jag precis hade tvättat det. Eftersom jag är trött på billiga hårvårdsprodukter med en massa gifter i så gick jag över till Kiehl’s Amino Acid(med kokosnöt-doft) och det har jag använt i två-tre månader nu och är jättenöjd. Utöver det är jag en ganska enkel tjej när det kommer till hårvård. Är håret fuktigt applicerar jag lite värmeskydd(den här nedan kommer från Amika som min frisör på Hårbutik rekommenderade) och sedan fönar jag alltid mitt hår torrt ja. Gör jag inte det får jag ett väldigt konstigt självfall som jag inte alls trivs bra i. Har ni fler funderingar får ni gärna ställa frågor under det här inlägget!

shampoo balsam

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind