Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinnare i tävlingen, Bäddset från Beach House

Jag hade först inte tänkt publicera den vinnande kommentaren mer än i tävlingsinlägget men jag tyckte att den var så rörande och jag tror att alla kan hålla med om att ingen annan förtjänar ett nytt bäddset mer än Louise Josefin. Jag har mailat dig!

Tävlingskommentar: Hej Linn! Jag älskar fina sängkläder och vid de tillfällen när jag har haft råd så har jag faktiskt unnat mig fina sådana. För ett tag sen berättade många av mina vänner om ett nytt fantastiskt märke som dom testat, nämligen beach house. Jag blev väldigt sugen och eftersom det var nära julen passade jag på att önska mig i julklapp. Jag och min dåvarande pojkvän fick två fina set till vår dubbelsäng utav mina föräldrar i julklapp. Och herre min gud vad jag älskade dessa lakan. Några veckor in på det nya året fick jag en riktigt käftsmäll. Ryktet på stan var att min pojkvän var otrogen mot mig. Eftersom jag studerar på annan ort så blev jag givetvis ledsen och orolig. Det tog ytterligare någon vecka utav snokande innan jag kom på han. Han hade ljugit och gått bakom min rygg i drygt tre månader, allt medans jag var borta i vårt gemensamma hem! Jag tog mitt pick och pack och flyttade hem till min föräldrar, där jag nu bor, med ett krossat hjärtat. Jag tömde verkligen lägenheten på allt som var mitt men lakanen kunde jag verkligen inte ta. Tanken att han har varit med en annan tjej i dessa sängkläder får det att vrida sig i magen på mig. Nu blev detta en novell ser jag vilken aldrig var min mening. Men det hade varit kul att vinna ”tillbaka” min favoritlakan. Önskar mig ett enkelset i den fina färgen band lilac! Kram och grattis till tentan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand