Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

recap.

Åh, det ösregnar ute idag och jag måste erkänna att det är rätt mysigt! Jag hade tänkt ha en riktig fixa-hemma dag och göra allt det där man aldrig hinner med. Jag ska även välja ut en vinnare i förra veckans tävling som jag helt har glömt bort(sorry) och så kommer det även upp en ny tävling här i bloggen i eftermiddag. På första bilden här nedan kan ni se en byggnadsställning som rasat på Artillerigatan där jag åkte förbi igår, så himla läskigt, jag har redan fobi för att gå under sådana, nu kommer man ju knappt våga gå på andra sidan gatan heller. Andra bilden är en smygbild som min kompis Sandra tog när hon fick syn på mig och Alva som var på väg till ett event som Aussie hade på ett galleri i Kungsträdgården. Tredje bilden är som Alva la upp på mig på Instagram och hashtaggade #superskåning (hon är nog den av mina vänner som härmar min dialekt mest och driver med hur jag låter, haha). Jag var tvungen att se om någon annan har använt den hashtaggen tidigare men icke, jag verkar vara den enda superskåningen i hela (Instagram)världen. Sista bilden är på den underbara buffén på Aussie-eventet, allt från maränger till klubbor och mini-burgers.

bild

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind