Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINI PIZZA

mini pizza

Två dagar i rad nu är det jag som har lagat maten här hemma, vi har ofta diskuterat om att jag borde bli bättre på det och nu antar jag att jag letar efter en ny hobby. Jag måste dock säga att jag gör det ganska lätt för mig, igår blev det Red Curry-gryta och idag mini-pizza. Jag har köpt det här Pizza-kittet förut och det blir så himla gott. Man får alltså pizzadegen färdig och utrullad på ett bakplåtspapper och även färdig pizzasås. Sedan väljer man själv vad man vill lägga på, idag blev det två pizzor med parma, mozarella och ruccola(det är min favorit), två med skinka, banan och curry, två med chorizo, feferoni och över alla pizzorna har jag hällt riven Västerbottenost. Det blir så gott och är snabbt att laga, in i ugnen i 10 minuter på 250 grader! Jag har för mig att ett kit kostar runt 25-30 kronor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind