Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINI PIZZA

mini pizza

Två dagar i rad nu är det jag som har lagat maten här hemma, vi har ofta diskuterat om att jag borde bli bättre på det och nu antar jag att jag letar efter en ny hobby. Jag måste dock säga att jag gör det ganska lätt för mig, igår blev det Red Curry-gryta och idag mini-pizza. Jag har köpt det här Pizza-kittet förut och det blir så himla gott. Man får alltså pizzadegen färdig och utrullad på ett bakplåtspapper och även färdig pizzasås. Sedan väljer man själv vad man vill lägga på, idag blev det två pizzor med parma, mozarella och ruccola(det är min favorit), två med skinka, banan och curry, två med chorizo, feferoni och över alla pizzorna har jag hällt riven Västerbottenost. Det blir så gott och är snabbt att laga, in i ugnen i 10 minuter på 250 grader! Jag har för mig att ett kit kostar runt 25-30 kronor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand