Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Onsdag.

Oj, den här förmiddagen bara sprang iväg! Filmen, Oblivion, som vi såg på bio igår var till min förvåning riktigt bra. Fantasifull och lite bitterljuv men också mycket kärlek och överraskande vilket jag gillar. Maten vi åt i Kungshallen innan var inte lika bra, eller jo den var riktigt god men jag gick upp vid sju imorse och hade så ont i magen att jag fick gå och lägga mig igen. Det kan även ha varit chipsen på bion men jag sov i alla fall två timmar extra och fick lite sovmorgon. Nu mår jag bättre men är lite matt i kroppen fortfarande, jag ska slänga i mig två knäckebröd nu och sedan gå till kontoret. Jag vet inte varför men jag får för mig att knäckebröd är bra för magen.

frukost

Tallrik från Bruka Design, kopp Iittala

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand