Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Onsdag.

Oj, den här förmiddagen bara sprang iväg! Filmen, Oblivion, som vi såg på bio igår var till min förvåning riktigt bra. Fantasifull och lite bitterljuv men också mycket kärlek och överraskande vilket jag gillar. Maten vi åt i Kungshallen innan var inte lika bra, eller jo den var riktigt god men jag gick upp vid sju imorse och hade så ont i magen att jag fick gå och lägga mig igen. Det kan även ha varit chipsen på bion men jag sov i alla fall två timmar extra och fick lite sovmorgon. Nu mår jag bättre men är lite matt i kroppen fortfarande, jag ska slänga i mig två knäckebröd nu och sedan gå till kontoret. Jag vet inte varför men jag får för mig att knäckebröd är bra för magen.

frukost

Tallrik från Bruka Design, kopp Iittala

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman