Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Onsdag.

Oj, den här förmiddagen bara sprang iväg! Filmen, Oblivion, som vi såg på bio igår var till min förvåning riktigt bra. Fantasifull och lite bitterljuv men också mycket kärlek och överraskande vilket jag gillar. Maten vi åt i Kungshallen innan var inte lika bra, eller jo den var riktigt god men jag gick upp vid sju imorse och hade så ont i magen att jag fick gå och lägga mig igen. Det kan även ha varit chipsen på bion men jag sov i alla fall två timmar extra och fick lite sovmorgon. Nu mår jag bättre men är lite matt i kroppen fortfarande, jag ska slänga i mig två knäckebröd nu och sedan gå till kontoret. Jag vet inte varför men jag får för mig att knäckebröd är bra för magen.

frukost

Tallrik från Bruka Design, kopp Iittala

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind