Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Getting things done…

Jag har fått så mycket gjort idag, ni vet sådant där som hamnar lite i skymundan när man är bortrest på semester(betala räkningar, svara på mail, planera in möten osv.). Men nu har jag varit duktig och tänkte vara ännu duktigare och springa ner och handla lite grejer till hemmet. I kväll ska vi på bio och se den nya filmen med Tom Cruise, Oblivion. En film om framtiden och ni gissar alldeles rätt, det är inte jag som har valt film, haha. Den kan säkert vara bra och min kille har sett väldigt många typiska tjejfilmer och komedier med mig så jag brukar ge med mig även jag.

butter Mutter

mutter Halsband

Jag har redan upptäckt att jag är lite förälskad i mitt nya halsband

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind