Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Getting things done…

Jag har fått så mycket gjort idag, ni vet sådant där som hamnar lite i skymundan när man är bortrest på semester(betala räkningar, svara på mail, planera in möten osv.). Men nu har jag varit duktig och tänkte vara ännu duktigare och springa ner och handla lite grejer till hemmet. I kväll ska vi på bio och se den nya filmen med Tom Cruise, Oblivion. En film om framtiden och ni gissar alldeles rätt, det är inte jag som har valt film, haha. Den kan säkert vara bra och min kille har sett väldigt många typiska tjejfilmer och komedier med mig så jag brukar ge med mig även jag.

butter Mutter

mutter Halsband

Jag har redan upptäckt att jag är lite förälskad i mitt nya halsband

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand