Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Butter Mutter

När jag gick i gymnasiet blev jag bästa vän med en tjej som gick i min klass och hette Liv. Under våra år i gymnasiet satt vi i princip ihop och jag antar att vi var ganska lika varandra(framförallt långa, samma klädstil och blonda) då många hade väldigt svårt att skilja på oss, jag vet inte hur många gånger jag har kallats för Liv genom åren. Nu bor och pluggar Liv på Gotland och när jag kom hem i söndags möttes jag av ett paket med det här fina halsbandet som hon gör av sidenband och muttrar. Jag älskar det, ett riktigt statement necklace. Visst är det fint?

mutter Halsband

butter Mutter

Skulle ni vara av intresserade av ett halsband så finns de i massa olika färger och ni kan beställa dem av Liv på houseofmutter@gmail.com, 200 kronor styck.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand