Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Butter Mutter

När jag gick i gymnasiet blev jag bästa vän med en tjej som gick i min klass och hette Liv. Under våra år i gymnasiet satt vi i princip ihop och jag antar att vi var ganska lika varandra(framförallt långa, samma klädstil och blonda) då många hade väldigt svårt att skilja på oss, jag vet inte hur många gånger jag har kallats för Liv genom åren. Nu bor och pluggar Liv på Gotland och när jag kom hem i söndags möttes jag av ett paket med det här fina halsbandet som hon gör av sidenband och muttrar. Jag älskar det, ett riktigt statement necklace. Visst är det fint?

mutter Halsband

butter Mutter

Skulle ni vara av intresserade av ett halsband så finns de i massa olika färger och ni kan beställa dem av Liv på houseofmutter@gmail.com, 200 kronor styck.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind