Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

-Aktivitet-

Jag är riktigt taggad för vårens och sommarens träning, Alva ringde precis och frågade om jag ville börja spela tennis med henne och jag har faktiskt funderat på det en tid då min pojkvän spelar. Jag har också funderat på att strunta i det just därför då jag inte vill inkräkta på ”hans sport” men han blev jätteglad när jag ringde och berättade att jag tänkte ge det en chans. Jag behöver en hobby utöver gymmet och då jag inte känner någon som golfar så kan tennis bli riktigt kul eftersom jag känner många som spelar. Det är även en sport som känns tacksam att ägna sig åt på semestern.

Jag ska dessutom som det ser ut nu delta i Tjejmilen i september. Lite nervöst då jag faktiskt aldrig har sprungit en mil förut. Jag kom ju igång med löpningen för något år sedan och ÄLSKAR det, men då sprang jag bara en halv mil tre gånger i veckan. Därför ska jag få löpträning inför loppet vilket jag är väldigt glad för. Jag såg även att Tidningskungen har ett bra erbjudande på Runner’s World just nu så jag tänkte värma upp med fyra nummer av magasinet för lite tips och inspiration. Någon annan som satsar på Tjejmilen?

tjejmilen 2013

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand