Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPAM

Bah, jag har inte kommit längre än att svara på lite mail, duschat och tagit på mig lite kläder idag. När jag slog upp datorn i morse och loggade in på min blogg möttes jag nämligen utav 2200 spamkommentarer, det kan hända ibland och enda sättet att egentligen stoppa det är om ni skulle vara tvungna att fylla i en säkerhetskod varje gång innan ni lämnade en kommentar. Men jag avskyr själv de där kontrollerna och skulle inte vilja utsätta er för dem här i min blogg. Så nu sitter jag alltså och raderar kommentarerna, jag kan bara radera 20 stycken åt gången och måste ju kolla genom varenda en så att jag inte raderar någon kommentar från er läsare. Bara 1000 kommentarer kvar nu, puh, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand