Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPAM

Bah, jag har inte kommit längre än att svara på lite mail, duschat och tagit på mig lite kläder idag. När jag slog upp datorn i morse och loggade in på min blogg möttes jag nämligen utav 2200 spamkommentarer, det kan hända ibland och enda sättet att egentligen stoppa det är om ni skulle vara tvungna att fylla i en säkerhetskod varje gång innan ni lämnade en kommentar. Men jag avskyr själv de där kontrollerna och skulle inte vilja utsätta er för dem här i min blogg. Så nu sitter jag alltså och raderar kommentarerna, jag kan bara radera 20 stycken åt gången och måste ju kolla genom varenda en så att jag inte raderar någon kommentar från er läsare. Bara 1000 kommentarer kvar nu, puh, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Linn Herbertssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Mode
    Petra Tungården
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Home
    Andrea Brodin
    Hälsa
    Foodjunkie
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Hälsa
    Ida Warg
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Paulina Forsberg
    Hälsa
    Fannie Redman
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Emma Danielsson
    Man
    Niklas Berglind