Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK FROM ZERMATT

Jag lever! Det är lite gulligt att smsen från vänner och bekanta trillar in när jag inte har uppdaterat bloggen på två dagar. Men jag lever och det har inte hänt något bortsett från att vi har haft den bästa skidresan någonsin. Zermatt var helt fantastiskt och vi har varit igång i ett, det är därför jag inte har hunnit blogga. I fredags möttes vi upp på ett ställe i backen som heter Hannu Stall och körde den roligaste afterskin jag någonsin har varit på. Men jag tror inte det är stället i sig vi ska tacka utan alla oss som var med och våran inställning. Det här inlägget kommer nog snarare bli en kärleksförklaring till alla underbara människor på Tidningskungen men det känns helt ok för jag är fortfarande helt lyrisk efter de här dagarna och alla fantastiska upplevelser. Bilderna här nedan är från i lördags när vi åkte iväg till ett annat liftsystem och åt långlunch på ett ställe som hette Iglo. Det var så vackert där uppe i backen, med Matterhorn i bakgrunden och vi var ett gäng tjejer som stannade upp flera gånger på vägen ner och bara lyssnade på tystnaden och njöt av utsikten.

iglo zermatt

zermatt

ostfondue

alperna

tidningskungen

jägermeister

zermatt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind