Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK FROM ZERMATT

Jag lever! Det är lite gulligt att smsen från vänner och bekanta trillar in när jag inte har uppdaterat bloggen på två dagar. Men jag lever och det har inte hänt något bortsett från att vi har haft den bästa skidresan någonsin. Zermatt var helt fantastiskt och vi har varit igång i ett, det är därför jag inte har hunnit blogga. I fredags möttes vi upp på ett ställe i backen som heter Hannu Stall och körde den roligaste afterskin jag någonsin har varit på. Men jag tror inte det är stället i sig vi ska tacka utan alla oss som var med och våran inställning. Det här inlägget kommer nog snarare bli en kärleksförklaring till alla underbara människor på Tidningskungen men det känns helt ok för jag är fortfarande helt lyrisk efter de här dagarna och alla fantastiska upplevelser. Bilderna här nedan är från i lördags när vi åkte iväg till ett annat liftsystem och åt långlunch på ett ställe som hette Iglo. Det var så vackert där uppe i backen, med Matterhorn i bakgrunden och vi var ett gäng tjejer som stannade upp flera gånger på vägen ner och bara lyssnade på tystnaden och njöt av utsikten.

iglo zermatt

zermatt

ostfondue

alperna

tidningskungen

jägermeister

zermatt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand