Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOT ZERMATT

Nu sticker vi om 10 minuter, jag har mött upp alla på Tidningskungen och det ska bli så himla kul att åka till Zermatt. Vi har ju varit i Chamonix, Verbier och nu Zermatt tillsammans! Det finns inget företag jag hellre hade velat vara en del utav och vi har alltid så jäkla kul på de här resorna. Jag försöker även behålla mitt lyckorus av att jag klarade tentan, man blir ju i princip hög på lycka när man får ett positivt tentaresultat men sedan kan det lika snabbt gå över igen. Den här helgen ska jag verkligen njuta av att jag klarade det omöjliga och att jag inte har fler tentor kvar, wooohooo! Bättre blogguppdatering utlovas så fort vi är framme!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand