Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOT ZERMATT

Nu sticker vi om 10 minuter, jag har mött upp alla på Tidningskungen och det ska bli så himla kul att åka till Zermatt. Vi har ju varit i Chamonix, Verbier och nu Zermatt tillsammans! Det finns inget företag jag hellre hade velat vara en del utav och vi har alltid så jäkla kul på de här resorna. Jag försöker även behålla mitt lyckorus av att jag klarade tentan, man blir ju i princip hög på lycka när man får ett positivt tentaresultat men sedan kan det lika snabbt gå över igen. Den här helgen ska jag verkligen njuta av att jag klarade det omöjliga och att jag inte har fler tentor kvar, wooohooo! Bättre blogguppdatering utlovas så fort vi är framme!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind