Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

loveofmylife

Jag gör mitt bästa för att låta bli att pussa på min älskling då han är sjuk men nu har det gått tre dagar och det börjar bli riktigt jobbigt att inte få den närhet som vi är så vana vid och beroende av! Aldrig trodde jag att jag någonsin skulle bli så fäst vid en kille, jag som alltid har haft en viss distans till mina förhållanden. Den här gången har jag bara släppt allt och det känns så otroligt bra att älska och lita på någon så mycket. Han är den finaste killen jag har lärt känna och tillsammans har vi verkligen byggt varandra. Jag känner hur jag blir en bättre människa av att ha honom i min närhet. Vi har precis kommit hem från en semester men tänkte snart börja planera nästa igen, det enda vi kan prata om är att åka bort tillsammans och bara få vara vi två igen! Låter det lite löjligt? Kanske, men det känns helt fantastiskt!

kärlek

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand