Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Good morning to you

Godmorgon! En ny vecka och det känns riktigt skönt faktiskt. Jag myser runt här hemma i min nya dress från Miami, ett litet minne som jag fick med mig hem därifrån. Min vecka kommer spenderas lite annorlunda från vad min vår har, jag ska nämligen skriva en liten tenta på onsdag och måste alltså plugga. Det är faktiskt en tenta som jag missade för hela 1,5 år sedan i samma veva som jag och mitt ex flyttade isär. Jag känner mig inte riktigt i fas för att sätta mig ner och tentaplugga om jag ska vara ärlig men om jag klarar den på onsdag så är det min sista tenta någonsin på väg mot mitt mål att bli Civilekonom. Sedan är det bara uppsatsen kvar i höst. Knasigt att fyra år kan gå så himla fort!

jump suit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind