Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SATURDAY

Puh, ett stycke trött tjej idag! Bakis som bara den är jag men jag har inte mått dåligt så det är skönt i alla fall. Vi har legat i sängen absolut hela dagen idag, tittat på film och ätit en massa glass. Jag ville bara kika in och säga hej, jag hade en riktigt mysig middag här hemma igår med mina tjejkompisar igår och sedan blev det utgång. Ikväll blir det väldigt lugnt kan jag lova! Jag ville även berätta för er som bor i Malmö att min mamma och några av hennes vänner och bekanta kommer ha loppis i morgon mellan klockan 10-16 på Erikstorpsgatan 15 som ni kan kika förbi om ni vill.

tjejmiddag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand