Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STILL JET LAGGED

Ok, jag lever men jag känner fortfarande av min jet lag. Jag somnade först klockan tolv i natt och vaknade halv två igen för att sedan sova mellan fem och åtta. Ganska få timmars sömn med andra ord men jag satte mig mitt i natten och rensade skrivbordet på datorn, svarade på lite mail och så såg jag Pretty Woman tillsammans med pojkvännen som inte heller kunde sova. Vilken underbar film alltså, jag tröttnar aldrig på den! Nu är jag på kontoret och tänkte vara här resten av dagen så att jag inte kan gå och lägga mig och sova. Jag måste komma tillbaka till rätt dygnsrytm nu känner jag! Jag älskar föresten min nya LA-keps som jag har på mig idag, den inhandlades på Footlocker i Aventura Mall Miami för runt 100-lappen och är perfekt en dag som denna.

keps

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind