Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STILL JET LAGGED

Ok, jag lever men jag känner fortfarande av min jet lag. Jag somnade först klockan tolv i natt och vaknade halv två igen för att sedan sova mellan fem och åtta. Ganska få timmars sömn med andra ord men jag satte mig mitt i natten och rensade skrivbordet på datorn, svarade på lite mail och så såg jag Pretty Woman tillsammans med pojkvännen som inte heller kunde sova. Vilken underbar film alltså, jag tröttnar aldrig på den! Nu är jag på kontoret och tänkte vara här resten av dagen så att jag inte kan gå och lägga mig och sova. Jag måste komma tillbaka till rätt dygnsrytm nu känner jag! Jag älskar föresten min nya LA-keps som jag har på mig idag, den inhandlades på Footlocker i Aventura Mall Miami för runt 100-lappen och är perfekt en dag som denna.

keps

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand