Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens kommentar, Mondrian Miami Beach

Det har varit kul att följa dig i Miami! Jag och min sambo planerar resa dit snart, och har kikat på just Mondrian. Hur upplevde du hotellets läge? Låg det i ett bra (säkert) område? Hur är avståndet hotellet-stranden/hotellet-shoppingen? Hoppas att du har tid och lust att svara.

Svar: Jag gillar nog baysidan bättre där Mondrian ligger för där finns det vatten precis nedanför poolen, så snyggt. Beachen är fin men väldigt stor och på baysidan får man så fin utsikt över Miami istället för bara ut över havet. Det tar ca 3-4 min med taxi till stranden rakt över ön och kostar runt 6-7 dollar(taxi är billigt). Shoppingen är nära på Lincoln Road(10 min promenad dit) men Aventura Mall måste man ta taxi till, kostar ca 40-50 dollar, alternativt buss. Samma sak till outleten Sawgrass Mills som är ännu längre. Jag gillade verkligen Mondrian, allt utom frukostbuffén som var lite liten men man kan beställa allt annat på menyn där. Se till att få ett fönster ut mot havet och med balkong! Läget uppfattade jag som väldigt bra och säkert. Ha en fin resa!

miami by boat

boat miami

boattrip in miami

Något annat jag kan rekommendera är att se Miami med båt, här är några bilder från yachten vi var ute på. Det finns ett ställe 1,5 timme med båt från marinan i South Beach där båtar lägger till och festar hela dagen utanför Key Biscayne som ni ser på bilden här ovan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand