Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PÅ HEMMAPLAN IGEN

Vi är hemma, äntligen! Jag måste dela med mig lite av mitt missnöje med British Airways. Först och främst var man tydligen tvungen att kryssa i någon ruta om man ville sitta bredvid den man åker med. Är inte det en självklarhet? Det har resulterat i att vi på varje flight har fått bråka oss till platser bredvid varandra. Jag är lite flyggrädd också, framförallt när det är turbulens, vilket det var i natt så jag hade varit livrädd om jag inte hade fått sitta bredvid min pojkvän. De hade även bokat in det mest orealistiska bytet i London nu på vägen hem. Vi skulle ha en timme mellan flygen och knappt då hinner man av flyget från Miami, ta tåg till rätt gate, gå genom säkerhetskontrollen där det alltid är lång kö och lyckas komma på flyget hem till Stockholm. Nu var dessutom vårt flyg från Miami försenat så vi fick ta ett senare flyg hem. Nu har hela dagen gått som vi trodde vi skulle få ha här hemma och fixa med vår nyrenoverade lägenhet. Men det är skönt att vara hemma i alla fall, och vi slapp betala övervikt(vi hade shoppat lite för mycket tydligen) och fick gratiskuponger till en jättegod frukost när vi missade flyget i London. Nu ska vi ner och äta på Vurma(golvet har inte torkat i köket så det blir till att äta ute i ett dygn till) och sedan fixa här hemma om vi inte blir alltför jetlagged. På instagram(linnherbertsson) kan ni få se en tjuvkik av hur lägenheten ser ut. Ha en fin kväll!

dagens outfit miami

Skor Nike / Keps LA / jacka WESC / byxor och t-shirt H&M / väska Louis Vuitton

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand