Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mitt 2012

juli

Jag hittade precis mappen med bilder från 2012 och upptäckte att jag glömt visa er bilder från sista halvan av året, alltså juli till december. Bättre sent än aldrig tycker jag! Hela juli månad reste jag och min kärlek runt i Italien, vi mötte upp vänner och var i allt från Venedig till Pisa, Amalfikusten, Capri och Rom. Magisk resa!

augusti

I augusti försökte jag fånga det sista av sommaren, jag var i Skåne, badade på stranden i Falsterbo, strosade runt i ett soligt Stockholm, umgicks med vänner och njöt av att vara ledig från skolan. Jag var även på en färg- och sminkanalys hos Lush där jag fick veta att min styrka är att jag är ambitiös och att jag önskar att jag vore mer glamourös.

blog awards 2012

I september började en ny termin på universitetet. Mamma var och hälsade på och jag tog med henne på Blogawards, mysiga restauranger och nattklubbar. Vi hade så himla kul! Det blev en hel del promenader med Charlie ute i skogen på Lidingö i jakt på svamp och vi passade på att hänga mycket på mysiga uteserveringar innan säsongen var över.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind