Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NY HEADER…(igen)!

Morning! Jag sitter här framför datorn och dricker kaffe med sprutgrädde, vilket dilemma va? När mjölken är slut! Det är inte alls gott men nu ska jag göra mig i ordning och gå till kontoret och få riktigt kaffe, eller riktigt mjölk. Igår satt jag i valet och kvalet om jag skulle möta upp några tjejkompisar och dricka vin på nya Taverna Brillo men jag fastnade faktiskt hemma. Jag fick en hel del jobb gjort och så knåpade jag ihop en ny header till bloggen, vad tycks?

bloggdesign

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry