Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORKOUT 2 OUT OF 4

Jag är så nöjd med mig själv idag, det var verkligen jättenära att jag struntade i träningen i morse. Jag tänkte ”Jag tränar i morgon istället” och är det något jag har bestämt mig för så är det att varje gång jag tänker den tanken så hoppar jag i träningskläderna och går ner till gymmet direkt istället. And so I did, det blev ett axel- och armpass på en timme och jag är alldeles slut nu! Underbara känsla!

Det är riktigt roligt att ni var så många som vill vara med och peppa varandra i utmaningen. Let’s do this! En av er undrade om det är ok att ha 3 pass i veckan som mål istället för fyra och det är klart att det är. Och vill man variera sig kan man självklart gå en power walk(på minst en timme) en av gångerna. Det är också träning! Alla vi som kör utmaningen har helt säkert olika kroppar, förutsättningar och framförallt olika mål. Det vi kan göra tillsammans är att uppmuntra varandra att ta oss dit vi vill! Här har jag kladdat ner lite av min träningsinspiration och vad som hjälper mig att nå mina mål till er som antog utmaningen. Jag tycker vi klämmer in fyra träningspass redan den här veckan, även om vi började först igår, eller vad säger ni?

träningsinspiration

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry