Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”Det är tomt, det är bränt, det är härjat och kalt”

Det är nog bara jag som har missat att ett av mina favoritband sedan lång tid tillbaka har gjort en låt på svenska. Strövtåg i hembygden med Mando Diao är det jag syftar på. Jag måste säga att de gör den helt i min smak, underbar låt. Synd att de har en så fruktansvärd nonchalant attityd bara, jag syftar på Grammisgalan igår. Men jag antar att det var just det jag föll för med Mando Diao när jag var ung och dum i tonåren. Lyssna och njut…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry